top of page

dermatolog bun oradea

dermatologie oradea dermapen oradea

Mezoterapie fracționată cu Dermapen

dermatolog oradea botox oradea acid hialuronic oradea mezoterapie oradea dermapen oradea

Dermapen-ul este un aparat care acționează prin efectuarea de mii de micro-înțepături controlate la nivelul pielii. Astfel substanțele active pătrund în derm pentru a stimula producția de neo-colagen și a restructura pielea.

Înainte de a proceda la tratamentul propriu-zis, administrăm crema anestezică pentru a minimiza disconfortul. În timpul tratamentului nu curge sânge. Dermatologul reglează intensitatea aparatului pentru fiecare zonă în parte pentru a limita disconfortul. Poate fi folosit în zone sensibile. Aplicăm pe piele seruri concentrate pe bază de diverse substanțe active. Recuperarea este rapidă.

Mezoterapia fracționată poate fi recomandată ca terapie unică sau împreună cu alte terapii în scopul obținerii unor rezultate mai vizibile. Se indică pentru rejuvenare, reducerea mărimii și adâncimii ridurilor, reducera cutelor fine, a dimensiunii porilor, pentru un efect de reîntinerire al pielii, îmbunătățește aspectul cicatricilor post-acneice și atrofice, ameliorează aspectul inestetic al vergeturilor, tratează unele forme de alopecie.

Se recomandă o serie de 3-8 ședințe la interval de 2-3 săptămâni. Medicul dermatolog stabilește intervalul și numărul ședințelor în funcție de tenul pacientului, afecțiunea și zona de tratat.

Pielea este întinsă, netedă, cu o textură uniformă și un aspect luminos. Rezultatele aduc pacienților un grad mare de satisfacție, fiind de multe ori comparabile cu cele obținute în urma unor tratamente LASER.

bottom of page